Prisluhnemo vašim potrebam in predlogom.

Zakaj Silco materiali?

perfekcija

Pri Silcu se vse vrti okoli mene - ličarja. Silco produkti mi zagotavljajo perfekcijo končnega produkta, hkrati pa prihranijo energijo in čas.

zanesljivo in dolgotrajno

Izdelki so zanesljivi in obstojni, zelo enostavni za uporabo, površina ostane dolgo časa enaka.

tehnološko napredni

Silco mi ponuja izdelke, ki temeljijo na najnovejši tehnologiji in so jih razvili strokovnjaki v njihovih laboratorijih.

širok nabor izdelkov

Silco ponuja širok nabor izdelkov, ki mi omogočajo ponovljive rezultate od brušenja do končnega poliranja.

izjemna podpora

Silco mi nudi vsestransko podporo z usposabljanji v njihovem trening centru, lastnim servisom in visoko usposobljenimi ter izkušenimi distributerji in tehniki.

g. Marko Veselinović

"Sem Marko Veselinović iz Srbije, star 31 let in v tem poslu sem vse od 19. leta. Ljubim to delo, saj sem vedno vpet med storitvijo, orodji in materiali. Zelo rad uporabljam izdelke Silco. Še več, tudi moje stranke so zadovoljne v vseh pogledih. Svoje vozilo lahko odlično popravljeno prevzamejo že sredi dneva. S tem sem povečal tudi svoj dobiček.
Izdelki Silco so enostavni za uporabo, s prečudovitim končnim izgledom. Prav ničesar ne bi spremenil pri materialih, saj s Silcom presegam meje mogočega v svojem poslu."

g. Marko Veselinović, lastnik MV Extreme Garage
g. David Spinks

"V AAL Stockportu z veseljem uporabljamo izdelke serije SFR. Naša delavnica ima dve lakirni komori in dva kombija za hitra popravila. V vseh s pridom izkoriščamo učinkovitost in hitrost sušenja, ki nam jo ponuja ta hitra in energetsko učinkovita rešitev."

g. David Spinks, lastnik podjetja AAL
g. Frank Rabba

"Rad bi se zahvalil Silcu in delil svojo izkušnjo z uporabo njihovih izdelkov. Silco ima visokokakovosten prozorni lak z odličnim sijajem. Njihov prozorni lak smo uporabili na dragocenem starodobniku Shelby Cobra 196 in stranka je bila navdušena s sijajem.
Zagotovo bom uporabljal Silco v poslu tudi v prihodnje. Hvala vam za ta osupljiv izdelek!"

g. Frank Rabba, lastnik Auto Body Services 2000
ESRR
E-TRGOVINA