SILCO VODIJO

Inovativnost

S stalnimi raziskavami in razvojem, ustvarjamo konkurenčne produkte najvišje kakovosti. Inovativni izdelki našim partnerjem omogočajo visok nivo storitev in velike prihranke. Produkte in storitve razvijamo s strastjo, saj s stremimo k napredku celotne panoge in tako večjemu zadovoljstvu končnega uporabnika.

Zanesljivost

Nič v našem procesu ni naključje. Zanesljivost zahtevamo v celotni verigi, tako od naših dobaviteljih surovin, znotraj naših procesov in vse do dostave našim partnerjem. Zagotavljamo visok nivo zanesljivosti v surovinah in v naših produktih, zato nudimo tudi brezhibno podporo našim partnerjem.

Znanje

Znanje je osnova za naš razvoj, zato ga nenehno dopolnjujemo in razvijamo. Znanje se za nas nahaja v ključnih zaposlenih, ki so podpora celotnem razvoju in v vrhunski opremi, ki omogoča proizvodnjo tehnološko naprednih izdelkov.

Kakovost

Kakovost je naša obljuba vsem našim partnerjem.

Kakovost ima
eno ime

Silco je specializiran proizvajalec materialov za avtoličarstvo in inovativnih izdelkov za ličarske delavnice.


Več kot
držav

Več kot
let izkušenj

Več kot
produktov

Vsak dan smo boljši. Za vas. Prisluhnemo vašim potrebam in predlogom.

Ključ do uspeha blagovne znamke Silco je zadovoljstvo v očeh končnih kupcev. Verjamemo v povezavo ugleda znamke in kakovosti izdelkov, ki se pod njo tržijo. Zato s preverjeno najboljšimi surovinami, natančnimi proizvodnimi postopki in testiranje vsake proizvedene serije jamčimo zanesljivost. Z našimi izdelki so storitve in delo avtoličarjev učinkoviti. Kakovost se na koncu odraža prav pri njihovih zadovoljnih kupcih. 

Skrb za znamko je pomemben del našega prepričanja, da avtoličarjem vedno ponudimo najboljšo podporo ter izpolnimo njihova, še tako zahtevna pričakovanja.

Gradimo podobo znamke na vseh trgih doma in po svetu. Naši izdelki morajo izpolniti svoj namen tako hitro, kot se današnji svet vrti.

Pri kakovosti izdelkov nikoli ne sklepamo kompromisov.

Ob podpori vodilnih proizvajalcev surovin in izkušenih avtoličarjev razvijamo najsodobnejše materiale, s katerimi boste svoje delo opravili korak pred ostalimi. Temeljni materiali, polnila, laki, trdilci, aditivi in ostali izdelki so plod našega lastnega razvoja in proizvodnje. S tem dostopate do preverjenih, visoko produktivnih in cenovno učinkovitih materialov.


Uveljavljeni dobavitelji surovin


Natančna kontrola surovin


Lasten razvoj izdelkov


Lastna proizvodnja


Skrbna končna kontrola

SFR - NAŠA NAGRAJENA TEHNOLOGIJA

Ali so SFR izdelki primerni samo za manjša popravila?

Pri uporabi SFR izdelkov niste omejeni samo na majhna popravila, saj lahko, zahvaljujoč njihovem izjemno dolgem odprtem času, enostavno popravite tudi večje površine.

Kakšen je oprijem SFR izdelkov?

Kljub neverjetni hitrosti sušenja vam zagotavljamo dober oprijem. Poleg obsežnih splošnih testiranj kakovosti in dolgotrajne obstojnosti so vsi SFR izdelki posebej testirani tudi za oprijem. Pri nanosu prozornega laka SFR X-Cure™ uporaba trdilca ali aktivatorja v baznem laku ni potrebna.

ESRR