Raziskave in razvoj

Doseganje vrhunske kvalitete na vsakem koraku
Kar si zamislimo, sami razvijemo!

Predani smo svojemu delu. Za izdelke, ki jih načrtujemo, živimo noč in dan. Pri tem skrbno preučimo formule ter podrobno spremljamo kemijske spojine za sestavo naših izdelkov.

Napredne naprave za preizkušanje delovanja dopolnjujejo posebne peči, UV preizkuševalci, orodja in visokokakovostna tehnična oprema. S pomočjo vsega naštetega svoje delo opravljamo bolje kot drugi ponudniki - poskrbimo, da so izdelki deležni le najboljših, preizkušenih materialov.

Ničesar ne prepuščamo naključjem. V sprotno preverjanje vseh faz proizvodnega procesa je vključen naš laboratorij, ki z dnevnimi vzorci skrbi za testiranje vsake proizvodnje serije.

Ob podpori vodilnih proizvajalcev surovin ter z upoštevanjem mnenj izkušenih avtoličarjev nadgrajujemo znanja in razvijamo veščine, ki nam omogočajo premikanje novih meja. Verjamemo, da lahko le z upoštevanjem popolne kakovosti na vseh področjih delovanja tudi naše stranke svoje delo opravijo korak pred ostalimi.

Razvijajte skupaj z nami.
Postanite naš partner.

Vsem našim distributerjem zagotavljamo dolgoročno sodelovanje, nudimo treninge v našem trening centru, tehnično dokumentacijo v lokalnem jeziku. Podprli vas bomo pri nastopu na trgu, tako prodajno kot marketinško.

Kontaktirajte nas  
ESRR
E-TRGOVINA