Zakaj naj postanem Silco distributer?

SODELOVANJE S PROIZVAJALCEM IN RAZVIJALCEM

Sodelujem s proizvajalcem in razvijalcem, zato dostopam do naprednih in inovativnih izdelkov, ki mi odpirajo vrata do novih kupcev.

STROŠKOVNA UČINKOVITOST

Celovitega nabor izdelkov več blagovnih znamk naročam v velikem centralnem skladišču. Tako si zmanjšam stroške nabave in optimiziram zalogo. Ekskluzivne distributerske pravice mi omogočajo varnost na mojem območju.

ZANESLJIVI IZDELKI

Silco mi z uporabo kakovostnih surovin, natančno kontrolo kakovosti in naprednimi tehnološkimi postopki zagotavlja zadovoljstvo mojih strank - mojstrskih ličarskih delavnic.

PRENOS ZNANJA

V okviru Silco akademije mi je omogočen dostop do novih tehničnih znanj. Deležen sem tehnične podpore in usposabljanj v Silcovem razvojnem in trening centru. Na voljo so mi tudi demonstracije pri meni in mojih strankah.

MARKETINŠKA PODPORA

Plakati, katalogi in letaki, pripravljeni v mojem jeziku, olajšajo moje marketinške aktivnosti. Z različnimi promocijskimi artikli lahko nagradim moje izbrane stranke.

g. Terry Dimmock

"V podjetju Car Doctor strankam ponujamo "Zajamčena, visokokakovostna popravila v najkrajšem možnem času, po najboljših cenah". Prav to nam omogočajo Silco SFR izdelki. Hitrejši čas sušenja nam dovoljuje, da strankam vrnemo avtomobil še hitreje. Z njihovimi, tehnološko naprednejšimi materiali povečujemo ugled avtoličarske delavnice. Hitrejša izvedba in izjemni končni učinek še dodatno izboljšujejo splošno zadovoljstvo strank."

g. Terry Dimmock, lastnik podjetja Car Doctor

Razvijajte skupaj z nami.
Postanite naš partner.

Vsem našim distributerjem zagotavljamo dolgoročno sodelovanje, nudimo treninge v našem trening centru, tehnično dokumentacijo v lokalnem jeziku. Podprli vas bomo pri nastopu na trgu, tako prodajno kot marketinško.

Kontaktirajte nas  
ESRR
E-TRGOVINA